Μπες και Δες

Δεν είναι πάντα στη ζωή μας απαραίτητα τα χρήματα, μπορούμε να προσφέρουμε στον συνάνθρωπό μας και με λίγη καλή θέληση. Χρήματα μπορεί να μην υπάρχουν, όμως πάντα υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν άνθρωποι που θα χαρίσουν λίγα χαμόγελα… Μάθε για την ομάδα μας … Βοήθησε και εσύ ……

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Αυτή την εβδομάδα, ας κάνουμε όλοι προσευχή και για ...‏

Αγαπητοί φίλοι της Εσταυρωμένης Αγάπης


Δυστυχώς όλο και πιο πολλές οικογένειες διαλύονται στις μέρες μας, τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι αντί να τα δούμε ως ευκαιρίες που θα μας κάνουν να στραφούμε πιο κοντά στους δικούς μας ανθρώπους τα χρησιμοποιούμε ως αφορμές για να ξεσπάσουμε. Λογικό και ανθρώπινο από τη μία, σε όλους μας έχει συμβεί αλλά ας μην το συνεχίζουμε όσο περνάει από το χέρι μας.

Η προσευχή μας αυτή την εβδομάδα είναι γι’ αυτές τις οικογένειες όχι όμως μόνο για τα ζευγάρια αλλά και για τα παιδιά από αυτές τις οικογένειες, ευχόμαστε ο Θεός να μας φωτίζει όλους και ειδικά αυτά τα παιδιά να τα ευλογεί να μην απελπίζονται αλλά να φτιάξουν αργότερα τις δικές τους ευλογημένες και χριστιανικές οικογένειες όπως θέλει ο Κύριος.

Η αγάπη μακροθυμεί, χρηστεύεται, η αγάπη ου ζηλοί, η αγάπη ου περπερεύεται, ου φυσιούται, ουκ ασχημονεί, ου ζητεί τα εαυτής, ου παροξύνεται, ου λογίζεται το κακόν, ου χαίρει επί τη αδικία, συγχαίρει δε τη αληθεία, πάντα στέγει, πάντα πιστεύει, πάντα ελπίζει, πάντα υπομένει. Η αγάπη ουδέποτε εκπίπτει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου