Μπες και Δες

Δεν είναι πάντα στη ζωή μας απαραίτητα τα χρήματα, μπορούμε να προσφέρουμε στον συνάνθρωπό μας και με λίγη καλή θέληση. Χρήματα μπορεί να μην υπάρχουν, όμως πάντα υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν άνθρωποι που θα χαρίσουν λίγα χαμόγελα… Μάθε για την ομάδα μας … Βοήθησε και εσύ ……

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΣ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙΝ» ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ



Ο Ι. Ναός του Αγίου Δημητρίου – Πολιούχου της Θεσσαλονίκης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τον ευσεβή λαό ότι με την ευκαιρία της συμπλήρωσης εκατό ετών από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης (1912-2012) και κατόπιν ενεργειών του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Ανθίμου προς την Ιερά Επιστασία του Αγίου Όρους θα έλθει στην Πόλη μας η θαυματουργός εικόνα του «Άξιον εστίν»,η οποία βρίσκεται στον  πάνσεπτο Ιερό Ναό του Πρωτάτου. Πρόκειται για μία σημαντική  απόφαση της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης και  των αγιορειτών στα πλαίσια  της ενισχύσεως του θρησκευτικού φρονήματος του δοκιμαζόμενου λαού.
Η Ιερή εικόνα θα αφιχθεί την 13ην Οκτωβρίου 2012 και ώρα 16:30, στον προ του Λευκού Πύργου χώρο, απ’ όπου και θα σχηματισθεί ιερά πομπή με προορισμό τον Ι. Ναό του Πολιούχου μας.
Το «Άξιον εστίν» θα παραμείνει στην Πόλη μας καθ’ όλην την διάρκεια των εορτών του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου για να ευλογήσει και αγιάσει τον ιερό κλήρο και τον ευσεβή λαό.


εκ του Ι. Ναού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου