Μπες και Δες

Δεν είναι πάντα στη ζωή μας απαραίτητα τα χρήματα, μπορούμε να προσφέρουμε στον συνάνθρωπό μας και με λίγη καλή θέληση. Χρήματα μπορεί να μην υπάρχουν, όμως πάντα υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν άνθρωποι που θα χαρίσουν λίγα χαμόγελα… Μάθε για την ομάδα μας … Βοήθησε και εσύ ……

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Αγαπητοί φίλοι της Εσταυρωμένης Αγάπης

    Το θέμα της τεχνολογίας και του internet έχουν πάρει πολύ άσχημες διαστάσεις… πλέον για πολλούς ανθρώπους και ειδικά σε νέους ανθρώπους έχει πάψει να είναι απλά ένα εργαλείο και έχει γίνει εξάρτηση. Τα παιδιά πλέον δεν παίζουν έξω στους δρόμους, δεν μαθαίνουν στο ομαδικό πνεύμα αλλά κλείνονται στο σπίτι και στον εαυτό τους, δεν είναι αυτή η φύση του ανθρώπου!

Σας παρακαλώ πολύ ας είναι αυτή τη βδομάδα η προσευχή μας για όλους όσους έχουν εθιστεί στην τεχνολογία και ειδικά στο internet, μικρούς και μεγάλους να τους φωτίσει ο Θεός να “ανοίξουν” τα μάτια τους και να αρχίσουν να κάνουν πιο ουσιαστικά πράγματα από το ν' αφήνουν την ζωή τους να περνάει μπροστά από μια οθόνη. Ο άνθρωπος είναι φτιαγμένος για να ζει, ας παρακαλέσουμε τον Θεό ας πούμε όλοι τουλάχιστον ένα Κύριε Ελέησον!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου