Μπες και Δες

Δεν είναι πάντα στη ζωή μας απαραίτητα τα χρήματα, μπορούμε να προσφέρουμε στον συνάνθρωπό μας και με λίγη καλή θέληση. Χρήματα μπορεί να μην υπάρχουν, όμως πάντα υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν άνθρωποι που θα χαρίσουν λίγα χαμόγελα… Μάθε για την ομάδα μας … Βοήθησε και εσύ ……

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Ο Θεός είναι Αγάπη..είναι Ελπίδα..


Ο Θεός είναι Αγάπη..

Αν κουραστήκατε μέχρι εδώ, δε πειράζει κρατείστε μόνο αυτό.. αν όχι τότε μπορείτε να συνεχίσετε την ανάγνωση..

Ο Θεός είναι Ελπίδα..

Αν αυτή τη φορά κουραστήκατε, κρατήστε μόνο αυτά μέσα σας.. αν όχι, διαβάστε το παρακάτω μικρό κείμενο..

Τι είναι αγάπη; Ή μάλλον τι νομίζουμε πως είναι η αγάπη; Είναι αντικείμενο; Είναι ιδέα; Είναι συναίσθημα; Είναι το όνομα της συμμαθήτριάς μας; Άραγε τι είναι; Είναι η ανώτερη δύναμη που μπορεί να υπάρξει στο κόσμο.. Είναι αυτή, χάρης της οποίας ο Θεός δημιούργησε τον άνθρωπο.. Είναι αυτή χάρης της όποιας ο Θεός θυσιάστηκε πάνω στο σταυρό για εμάς..Είναι αυτή που συγκρατεί την αγανάκτηση και οργή του Θεού εξαιτίας των πράξεων μας..Είναι αυτή η οδός που πρέπει να ακολουθήσουμε για να έρθουμε κοντά στον Θεό αλλά και κοντά στον πλησίον μας..Από αυτή την οδό προέρχεται η θυσία και η αφιλοκερδής και αγνή προσφορά προς τους πάσχοντας αδελφούς μας..Είναι αυτή που με κάνει τώρα να σας γράφω και να σας παρακαλώ, όσο και αν σας κούρασα μέχρι τώρα, να διαβάσετε και το παρακάτω κείμενο..

Είμαστε Έλληνες..Δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ αυτό..Δεν πρέπει να επιτρέπουμε να προσβάλουν, την θρησκεία μας, τη γλώσσα μας και την εθνική μας κυριαρχία..Ούτε να κατασπιλώνουν τις αξίες μας τα ιδανικά μας τον πολιτισμό μας, που για αυτά πολεμήσαμε σε τόσους πολέμους, αλλά και αυτά ήταν η αφετηρία άλλων πολιτισμών άλλων λαών, λαών που τώρα και καιρό μας πολεμούν..Όμως είμαστε και θα είμαστε πάντα Έλληνες..Όλοι μας λίγο πολλοί έχουμε υποστεί απώλειες και αρκετοί έχουν λυγίσει μπροστά στον νέο ύπουλο κατακτητή..Σήμερα, όμως, περισσότερο από ποτέ πρέπει να είμαστε ενωμένοι, για να αγωνιστούμε και να αντιμετωπίσουμε αυτή τη κρίση..Αλλά πιο πολύ να αγωνιστούμε να ενισχύσουμε τον κάθε εν ανάγκη ευρισκόμενο συνάνθρωπό μας..Θα αναρωτηθείτε το πώς; Πάντως όχι απαραίτητα οικονομικά.. Με αφιέρωση λίγο από το χρόνο μας..Δεν υπάρχει δε μπορώ..Υπάρχει δε θέλω..Και σε αυτή τη κρίσιμη στιγμή της πατρίδας μας, που πολλοί Έλληνες στην κυριολεξία πεινάνε, και όχι μόνο, το λιγότερο που θα μπορούσα να πω σε αυτούς, που λένε το δε μπορώ, πως είναι η ντροπή και το αίσχος ολόκληρου του Ελληνισμού..Μια ώρα την εβδομάδα να αφιερώναμε όλοι μας για τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας δε θα ήταν έτσι τώρα η Ελλάδα μας..Μία ώρα την εβδομάδα να γινόμασταν θυσία για τον πλησίον μας και να μιμούμασταν τον Χριστό πάνω στο Σταυρό πολλοί θα ανακουφιζότανε, έστω και για λίγο..Δε θα πονούσαν τόσο τα αδέλφια μας, το αίμα μας, αλλά και εμείς οι ίδιοι..Παρόλα αυτά υπάρχει ακόμα καιρός..

Αυτή τη φορά είμαι σίγουρος πως με αυτό το κείμενο σας κούρασα, έστω και για λίγο..παρόλα αυτά χαίρομαι που το διαβάσατε, γιατί νιώθω πως και με αυτή και μονό την ανάγνωση αφιερώσατε λίγο χρόνο στην προσπάθεια κάποιων, που αγωνίζονται, όσο μπορούνε, προς την παραπάνω πορεία..

Αν ποτέ θελήσετε να αφιερώσετε έστω 1 ώρα..Τότε το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε είτε τηλεφωνικά (6973503636 –cosmote- 6980077726 w.up. χωρίς να λαμβάνει sms) είτε μέσω e-mail : ex.ierapostoli@gmail.com ..

Και μην ξεχνάτε ο Θεός είναι Αγάπη και Ελπίδα..

Ανδριανάκης Νικόλαος, 29/03/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου