Μπες και Δες

Δεν είναι πάντα στη ζωή μας απαραίτητα τα χρήματα, μπορούμε να προσφέρουμε στον συνάνθρωπό μας και με λίγη καλή θέληση. Χρήματα μπορεί να μην υπάρχουν, όμως πάντα υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν άνθρωποι που θα χαρίσουν λίγα χαμόγελα… Μάθε για την ομάδα μας … Βοήθησε και εσύ ……

Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2013

Σήμερα Παρασκευή 30/0/2013, ας κάνουμε όλοι προσευχή και για ...‏

Αγαπητοί φίλοι της Εσταυρωμένης Αγάπης
 
Καλώς ή κακώς υπάρχουν κάποιοι συγκεκριμένοι άνθρωποι που αποφασίζουν και ελέγχουν την πορεία της Ελλάδας μας. Λίγο πολύ όλοι έχουμε αγανακτήσει μαζί τους βλέποντας να βάζουν τα συμφέροντά τους πάνω από όλα χωρίς να δείχνουν ότι ενδιαφέρονται για την χώρα τους. 
 Η πραγματικότητα απέχει από τα μάτια όλων μας και εφόσον δεν γνωρίζουμε   τι πραγματικά συμβαίνει το μόνο που έχουμε να κάνουμε εφόσον θέλουμε να    είμαστε πραγματικοί χριστιανοί και όχι χριστιανούλιδες και υποκριτές είναι να   προσευχηθούμε γι’ αυτούς να τους φωτίσει ο Θεός στις  τόσο μεγάλες   και   σημαντικές αποφάσεις που παίρνουν κι εμείς ως μερίδιο ευθύνης που φέρουμε   ας    προσευχόμαστε με τη στάση μας και με τη ζωή μας και όχι μόνο με τα λόγια μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου